Novinky
Načítavanie...
utorok 18. októbra 2016

Benátske masky maľované na tvár

utorok, októbra 18, 2016
Karneval v Benátkach má tradíciu od 13. storočia a koná sa každoročne začiatkom februára 40 dní pred Veľkou nocou. Karneval je známy pestrofarebnými maskami a krásnymi ligotavými kostýmami. Keďže Benátky nie sú od Slovenska príliš ďaleko, mnohé cestovné kancelárie organizujú jednodňové výlety do Benátok práve v čase konania benátskeho karnevalu (Carnevale di Venezia). Takýto výlet stojí len pár desiatok eur a atmosféru festivalu v Benátkach si tak môže vychutnať hocikto. Ak sa na karneval chystáte, môžete si masku kúpiť vopred alebo priamo na mieste. Výber masiek je veľký, ale ak sa radi líčite a máte pestrofarebnú paletu líčidiel, môžete si masku naniesť priamo na tvár. Našli sme pre vás pár zaujímavých videí ako na to.

Nasledovná maska je trocha náročnejšia a potrebujete na ňu približne 4 farby a pár nalepovacích trblietok. Video slúži ako inšpirácia a ak použijete iné odtiene, nič tým nepokazíte.  



Ďalšie video na výrobu zaujímavej masky je náročnejšie na farby, kde sa ako podklad používajú rôzne perleťové farby, ktoré sa prelínajú. Na ne sa následne nanesú čierno-zlaté linky okolo očí, na čelo a líca. Samozrejmosťou je zafarbenie pier a ozdoba do vlasov.



Táto maska je o niečo jednoduchšia, len budete potrebovať šablónu, ktorú použijete na nanesenie efektných trblietavých kriviek. Masku dokončíte nalepením umelých kamienkoch buď vo farbe masky, alebo priesvitných.



0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 
Otvoriť pätu