Čo potrebujeme:
- bielym fondánom potiahnuté korpusy torty
- sáčky a špičky na zdobenie
- tri farby krému na zdobenie
- horkú čokoládu/ čokoládu na varenie
- papier na pečenie
Začnite zdobiť spodnú časť s hrubou špičkou a tmavohnedým krémom.Tvorte pekné kvetinky, ktoré sú veľmi jednoduché a po určitom cviku ich zvládne aj začiatočník.
Rovnako ozdobte aj strednú časť...
...aj vrchnú časť, pričom každá vrstva by mala mať inú farbu.
Dozdobte vrch a zapichnite trubičky alebo silnejšie špajdle, na ktoré sa položí druhé poschodie torty.
Na pás papiera na pečenie nanášajte roztopenú čokoládu. Tú si môžete naliať do mikroténového vrecka s maličkou dierkou alebo do sáčku na zdobenie perníčkov s tenkou špičkou.
Keď čokoláda stráca lesk, ale nie je úplne stuhnutá, môžete ju naniesť na vrchné poschodie torty.
Čokoláda by mala k torte priľnúť do dvoch minút. Potom môžete papier z čokolády odstrániť.
Na videu je celý postup zdobenia torty.
Inšpirácia: www.youtube.com | Cakes StepByStep
0 komentárov:
Zverejnenie komentára