Novinky
Načítavanie...
pondelok 6. apríla 2015

Náušnice dúhový kruh

pondelok, apríla 06, 2015

Jar je tu a napadlo nás vyrobiť si veselé farebné náušničky, ktoré by ladili k rozkvitajúcim kvetinkám na lúkach. Náušnice sme vyrobili metódou quilling, ktorú z našej stránky dobre poznáte. Návod na výrobu dúhových náušničiek je veľmi jednoduchý a výroba nezaberie veľa času. Veríme, že sa vám náušničky budú dobre nosiť a kamaráti vám ich pochvália.

Čo potrebujeme:
  • farebné papiere
  • háčiky na náušnice
  • lepipdlo na papier
  • quilling pero alebo špajľa
  • lak na vodnej báze
 Náročnosť





Z farebného papiera si po dĺžke narežte 3 mm hrubé papieriky. Začnite namotávať jednotlivé pásiky na quillingové pero. Ak nemáte quilling pero, narežte špajľu na konci v strede do hĺbky max 1 cm.
 Zvolené farby necháme na vás, my sme začali žltou farbou a pokračovali ďalšími farbami ako na obrázkoch nižšie. Každú vrstvu prilepte na tú predchádzajúcu trochou lepidla.

 Pokračujte ďalšími farbami, dbajte aby jednotlivé vrstvy pekne lícovali k sebe.


Nakoniec prilepte na dúhový kruh daľší žltý kruh, rovnaký akým ste začínali. Keďže sú náušničky papierové, na prilepenie môžete použiť lepidlo na papier.


Po zaschnutí lepidla náušnice aspoň dva razy nalakujte. Vďaka pár vrstvám laku budú náušnice trvácne aj napriek tomu, že sú vyrobené z papiera.


Takto vyzerajú hotové náušničky na ušku.



0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 
Otvoriť pätu